BEOGRAD

SAVA CENTAR – OTVARANJE

Ulaznice za otvaranje 13. Slobodne Zone u Sava centru i film Dan Oslobođenja možete kupiti na biletarnicama Sava Centra (Milentija Popovića 9) i Eventima i online po ceni od 500 dinara. Radno vreme blagajne Sava Centra je radnim danima od 10 do 20 č, subotom od 10 do 15 č. i 1 sat pre početka manifestacije.

OSTALE PROJEKCIJE

Ulaznice za ostale projekcije biće puštene u prodaju u petak, 20. oktobra, po ceni od 300 dinara za svaku projekciju. Karte za svaki film prodaju se na mestu projekcije filma.

DVORANA KULTURNOG CENTRA BEOGRADA

Ulaznice za projekcije u Dvorani kulturnog centra možete nabaviti na blagajni DKC-a, Kolarčeva 6. Radno vreme blagajne je svakim radnim danom i subotom od 16 do 21 č, a od 2. do 6. novembra od 14 do 21 č.

DOM OMLADINE BEOGRADA

Ulaznice možete nabaviti na svim blagajnama Eventima i online. Radno vreme blagajne Eventima u Domu omladine Beograda, Makedonska 22, je radnim danima i subotom od 10 do 22 č.

ART BIOSKOP KOLARAC

Ulaznice za projekcije možete nabaviti na blagajni Art bioskopa Kolarac, Studentski trg 5. Radno vreme blagajne je radnim danima od 10 do 14.30 č. i od 15 do 20.30 č, a subotom od 10 do 14 č, kao i pola sata pre početka projekcije.

NOVI SAD

KULTURNI CENTAR NOVOG SADA

Cena ulaznice za otvaranje 13. Slobodne Zone u Novom Sadu i film Dan Oslobođenja iznosi 350 dinara, dok će cena ulaznica za ostale projekcije iznositi 250 dinara.

Ulaznice možete nabaviti na biletarnici Kulturnog centra Novi Sad, Katolička porta 5. Radno vreme blajane KCNS je svakog dana od 15:30 do 22 č.

NIŠ

KUPINA FILM KULTURNI CENTAR (POZORIŠTE LUTAKA)

Cena ulaznice za otvaranje 13. Slobodne Zone i film Dan Oslobođenja iznosi 300 dinara, dok cena ulaznica za ostale projekcije iznosi 150 dinara.

Ulaznice za projekcije  u Nišu mogu se rezervisati na sajtu Kupina Filma i biće dostupne za kupovinu na dan projekcije filma, sat vremena pre početka projekcije, na blagajni KupinaFilm Kulturnog centra (Pozorište lutaka), Bulevar Dr Zorana Đinđića 7.