Comments are off for this post

Slobodna Zona Junior poziva nastavnike/ce i stručne saradnike/ce u školama

SLOBODNA ZONA JUNIOR

POZIVA

NASTAVNIKE/CE i STRUČNE SARADNIKE/CE U ŠKOLAMA

 da se prijave na seminar Slobodna zona u osnovnim i srednjim školama – film kao pomoćno sredstvo u nastavi građanskog vaspitanja (kataloški broj 278).

Obuka se realizuje u okviru programa „SLOBODNA ZONA JUNIOR“, a pored nastavnika građanskog vaspitanja, mogu je pohađati i nastavnici razredne nastave, opšte obrazovnih predmeta,  kao i stručni saradnici.

Učešćem u obuci stičete pravo da besplatno dobijete na neograničeno korišćenje kompilaciju filmova i priručnik (u elektronskoj formi) sa predloženim radionicama koje odgovaraju kurikulumu nastave građanskog vaspitanja.

Iako su filmovi prvobitno namenjeni nastavi Građanskog vaspitanja, posebno inspirativnom se pokazala njihova upotreba u okviru projektne nastave gde se filmovi koriste kao podsticaj za tematsku korelaciju među različitim predmetima, ali i samostalno u okviru nastavih predmeta Geografija, Sociologija, Istorija, Ustav i prava građana, Hemija, itd.

Obuka za nastavnike osnovnih i srednjih škola održaće se u nedelju 31.marta (od 10 do 18 časova) u prostoru Fondacije „Fond B92“ u Beogradu (Maksima Gorkog 17a).

Trajanje seminara je 8 sati, a cena kotizacije iznosi 2.500,00 RSD.

Formular za prijavu možete preuzeti ovde.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u obuci, molimo vas da popunjen obrazac prijave pošaljete najkasnije do ponedeljka, 25.marta 2019.godine.

Potvrdu da smo prihvatili Vašu prijavu poslaćemo vam u utorak  26. marta 2019. godine.

Ukoliko imate dodatna pitanja, možete nam se obratiti na telefone 011/3284534 i 060/4050485 (Olivera) ili na mejl: [email protected]

Vidimo se u Slobodnoj zoni!