Comments are off for this post

SLOBODNA ZONA – AFTER PARTY!

Povodom Svečanog otvaranja i 10. jubilarnog izdanja SLOBODNA ZONA organzuje After party koji će se održati u Kulturnom centru REX, Jevrejska 16, sa početkom u 23h.

Tom prilikom će nastupiti underground muzičar Ilija Ludvig i beogradski bend Went koji je pripremio specijalni poluakustični set za ovu priliku.

Went je beogradski bend nastao 2005. godine. Do “svog zvuka” ojke i momci iz Wenta došli su “kombinujući uticaje tradicionalnog folka i rokenrola sa specifičnom dozom pozitivne melanholije koja stalno traži reakciju publike.” U praksi, Went su izuzetno zanimljiva kombinacija tradicionalnosti Wilco, pop senzibliteta Teenage Fanclub i poetičnosti Damiena Jurada.

Ilija Ludvig je “underground kralj” Beograda već godinama, ali 2014. je bitna pošto je svoje kraljevstvo proširio na neverovatan način. Ilija svira gitaru i peva, ima stand-up nastup tokom koncerta, izražava se i kroz pesme i vizuelno, anagažovan je u borbi protiv svih nepravdi ovog sveta i voli da pokaže koliko mu je stalo do svakoga od vas. Ilija je pesnik, zabavljač i muzičar. I Vudi Gatri i Skriming Džej Hokins i Bili Breg i Lu Rid. Ilija je Ludvig.

Bend Went Facebook

Ilija Ludvig Vebsajt

Vidimo se u SLOBODNOJ ZONI!