Comments are off for this post

Prodaja karata za Slobodnu zonu

Deseto jubilarno izdanje filmskog festivala Slobodna zona održaće se od 7. do 12. novembra u osam bioskopa: u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Festival će biti svečano otvoren 7. novembra u 20 sati u Centru Sava, projekcijom filma 20.000 Dana na Zemlji Ijana Forsajta i Džejn Polard. Festival će svečano otvoriti gost selektor Slobodne zone 2014, Boris Buden.

Prodaja karata za svečano otvaranje u Sava Centru traje od 1. oktobra. Karte se mogu kupiti na blagajni Sava Centra i na prodajnim mestim Eventima po ceni od 400 dinara.

Karte za projekcije u Dvorani Kulturnog Centra Beograda i Doma omladine biće u prodaji od ponedeljka 27. oktobra po ceni od 300 dinara.

Za TOP 10 projekcije (najbolji filmovi sa prethodnih izdanja festivala) u Kinoteci, nova sala u Uzun Mirkovoj 1, karte se mogu kupiti sat vremena pre početka projekcije po ceni od 200 dinara.

U Novom Sadu karte za svečano otvaranje mogu se kupiti po ceni od 300 din na blagajni bioskopa ARENA. Karte za ostale projekcije u Areni biće u prodaji od 27.oktobra po ceni od 250 din. Za projekcije u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine cena karte je 150 din.

U Nišu karte za svečano otvaranje u bioskopu Vilin grad prodavaće se po ceni od 260 dinara od 27. oktobra, a za projekcije u Niškom kulturni centru karte po ceni od 100 din bice u prodaji od 29.oktobra.