Comments are off for this post

Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

Četvrtak, 30. oktobar, 21:00, Kulturni centar REX, Jevrejska 16

YEDO GIBSON I VASCO TRILLA će nastupiti pred beogradskom publikom u okviru Muzičkog zagrevanja za filmski festival Slobodna zona u četvrtak, 30. oktobra u 21 čas u Kulturnom centru REX!SZ 2014 M Zagrevanje Yedo-Gibson Vasco-Trilla

Brazilski saksofonista, Yedo Gibson, koji već skoro deceniju živi i radi u Amsterdamu dobro je poznat beogradskoj publici. Sa grupom Sol 6 je pre dve godine zatvorio Ring Ring festival, a prošle godine u okviru ImprovE 2.7, zatvorio BELEF svirajući sa muzičarima iz Beograda i Budimpešte. Tokom jula je imao odličan solo nastup u bašti Kulturnog centra “Dragstor”, a u decembru prošle godine i veoma zapažen nastup u REXu.

Gibson je pre godinu dana u Barseloni upoznao portugalskog bubnjara Vasco Trilla-u, sa kojim je već nakon prvog zajedničkog koncerta odlučio da snimi album i nastavi saradnju. Akustični set ovog moćnog dua će početi u 21h, a oni najavljuju neočekivane zvučne senzacije i kompaktnu svirku u isto vreme. Brazilac iz Amsterdama i Portugalac iz Barselone, odlična priprema za jubilarnu Slobodnu zonu!

Karte se mogu kupiti po ceni od 200 dinara, na dan koncerta u KC REX.

Vidimo se u Slobodnoj zoni!