Comments are off for this post

KONKURS ZA VOLONTERE 13. SLOBODNE ZONE

Više od 100 volontera svake godine svojim radom i angažmanom doprinosi uspešnoj realizaciji Filmskog festivala Slobodna Zona. Posvećenost najboljih volontera, njihova motivacija i energija veelikim delom zaslužni su za kvalitet Slobodne Zone i imidž kakav festival ima danas!

I ove godine, po 13. put, pozivamo sve mlade ljude koji žele da steknu iskustvo u kreiranju jednog velikog kulturnog događaja da se priključe timu!

U zavisnosti od interesovanja i afiniteta, volonteri će imati priliku da rade na pozicijama u okviru sledećih kategorija:

  1. Organizovanje i priprema festivala
  2. Promocija festivala ( vođenje društvenih mreža, ažuriranje web stranice, pisanje medijskih izveštaja, komunikacija sa medijima)
  3. Kreiranje foto i video materijala
  4. Prevođenje (pisano i simultano sa srpskog na engleski i engleskog na srpski, poznavanje dodatnog jezika je prednost)
  5. Služba za goste festivala (organizovanje dolaska gostiju, druženje sa rediteljima, producentima, glumcima…)
  6. Info pult (komunikacija sa publikom)

Zainteresovani kandidati treba da najkasnije do 15. septembra popune ONLINE FORMULAR.

Kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na razgovor do kraja meseca. Podrška većeg broja volontera biće potrebna u pripremnoj fazi, tokom oktobra.

Svi kandidati koji budu angažovani imaće priliku da steknu dragoceno iskustvo, prijatelje, buduće kolege i saradnike. Pored ovoga, volonteri će moći da besplatno uživaju u filmskim projekcijama i pratećim festivalskim programima. Slobodna Zona će po završetku festivala svim volonterima, kao potvdu njihovog angažovanja, uručiti zahvalnice.

Više informacija moguće je dobiti pozivom na broj 011/3284 534 ili slanjem mejla na adresu [email protected].

13. izdanje Slobodne Zone biće održano od 1. do 6. novembra 2017. godine u šest bioskopskih dvorana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.