Comments are off for this post

SLOBODNA ZONA PRODUŽAVA KONKURS ZA VOLONTERE I VOLONTERKE

Festival angažovanog igranog i dokumentarnog filma Slobodna Zona produžava konkurs za volontere i volonterke do 25. septembra.

 

U zavisnosti od interesovanja, znanja i veština možeš nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

–          u organizaciji festivala (učestvovanje u organizaciji glavnih i pratećih programa, priprema za otvaranje festivala, obavljanje tekućih zadataka u periodu pripreme, sređivanje arhive)

–          u prevođenju (pisano i simultano sa srpskog na engleski i engleskog na srpski jezik, plus je poznavanje još nekog jezika – nemačkog, francuskog, italijanskog, španskog)

–          u promociji festivala (iskustvo u radu u promo timu, komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja i recenzija, deljenje promo materijala).

–          u ažuriranju web stranice i društvenih mreža

–          u  foto i video dokumentaciji (fotografi, kamermani, montažeri).

–          u službi za goste festivala (druženje sa gostima – rediteljima, producentima, glumcima i  učesnicima Noćnih razgovora i Cross medije)

–          na info pultu (komunikacija sa publikom i gostima festivala u prostorima filmskih projekcija).

Ukoliko imaš više od 18 godina, otvorena si i komunikativna osoba, govoriš engleski jezik, pratiš aktuelnosti iz sveta filmske i kulture uopšte, a u skladu sa svojim interesovanjima i željama – prijavi se na konkurs. Pošalji nam svoj CV i motivaciono pismo sa naznakom za koji segment realizacije od ponuđenih se prijavljuješ, najkasnije do petka, 25. septembra na e-mail adresu:  [email protected]  (Subject: Volontiranje na SZ) i postani deo tima Slobodne Zone. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervjue 30. septembra i 1. oktobra.

Mi ti zauzvrat nudimo dragoceno iskustvo kroz sve segmente pripreme i realizacije jednog festivala uz druženje i sticanje novih poznanstava, druženje sa gostima festivala, producentima, organizatorima drugih festival, besplatan ulazak na filmske projekcije i popratna dešavanja vezana uz festival, kao i sertifikat o volontiranju.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovi na telefon Kulturnog centra Rex (traži Tamaru): 011/3284 534, ili nam piši na [email protected].

 

Vidimo se u Slobodnoj Zoni!

Sava centar